Pening Ye!!!.. Banyak Dilema Doh




herm, what's up bloggers... dah lame x update blog nie... cite2 korea pun bnyk x masuk an lagi... huhuhu... bz n malas la kadang nak update benda alah nie... anyway, since dah lame x update... nak cite ckit la kan... aku ye cuti semester dah pun tamat... hahahaha... kena balik mula ke ganu nie... duk makang ikang je la aku jawab... hhuhuhu... k, cite topik ye bukan bab tu je... manyak wo... huhuhuhu... first sekali... dilema pasal duit... siot je doh... baru je pas gaji terus lesap wet ye... pantang tol aku kalo ade duit dalam bank nie... mesti ade je benda nak dibeli... yg x leh bla, shopping nak style je... hahaha... shopping online gitu... hehehe... pakai VISA beb... bukan online2 banking... bajet kaye ckit... hehehe... shopping pon at top 10 website... haahahaha... my faberet la kan LAZADA n ZALORA... but mostly LAZADA la aku duk beli barang je... andset pon aku beli at diowng... hahaha... pokai pokai...


SHARE

Jiemy

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: